Horeca Training

Effectieve praktische training voor bedieningsmedewerkers

Je teamleden leren in onze praktische en effectieve Verkooptraining Horeca écht verbinding te maken met verschillende soorten gasten. Daarnaast leren zij op een eenvoudige manier snel te achterhalen hoe je iedere specifieke gast gelukkig kunt maken.
Afhankelijk van hoe jullie werken gaan we aan de slag met het actief adviseren van gasten. Door de Verkooptraining Horeca leer je iedere gast het ultieme advies te geven, smaken aan te raden de besteding substantieel te verhogen (minimaal 10%). Je zult ervaren dat je werk nog veel leuker wordt, je gasten veel blijer en de omzet aanzienlijk hoger.


Langere periode voor beter resultaat

Onze Verkooptraining Horeca bestaat, afhankelijk van je wensen en doelen, uit 2 tot 3 dagdelen training in een periode van 4 tot 6 weken. Tussentijds krijgen de deelnemers praktische opdrachten om in hun werk uit te voeren en hiermee verwachtingen van gasten te overtreffen. De leidinggevenden leren wij het team dagelijks 5 minuten effectief te trainen in de materie uit onze training en zo de denk en werkwijze maximaal te borgen.

Wij maken graag een voorstel voor een verkooptraining horeca binnen jouw team op basis van jouw wensen en doelstellingen. Bel ons 06-28621050 of maak gebruik van het contactformulier.